top of page
Zoeken

Check in the Box: Grizzly Gazet

Hop In Media - de uitgeverij van Hopster Magazine - heeft vorige maand de eerste editie van de Grizzly Gazet afgeleverd bij Beer in a Box. De leverancier van 'het unieke bierpakket' heeft zich al als partner aan Hopster verbonden, maar schakelde Hop In Media in voor de productie van een eigen medium: een 'klassieke' krant van zestien pagina's.


In zijn blog stelt de Beer het tweetal aan haar klanten voor. ‘De Beer danst in zijn magazijn als hij leest over jullie idee voor een magazine. We horen graag wanneer jullie zin hebben om naar het hol van de Beer te komen.’ Met die allerhartelijkste uitnodiging op zak, reisden we begin dit jaar met een goed gevoel naar Alkmaar, blikt Ron Stoop van uitgeverij Hop In Media terug op de eerste ontmoeting met de Beer begin dit jaar, schrijft de Beer.


In de Grizzly Gazet wordt onder meer aandacht besteed aan de verschillende bierstijlen, foodpairing, smaakomschrijvingen en de trend van bier in blik. Beer in a Box komt aan het eind van het jaar nog met een vervolg op de eerste gazet, die is opgezet als een kennismakingskrant. Ook die tweede editie zal weer worden meegestuurd bovenin de dozen bier aan vaste en nieuwe klanten. Check 'm dus, die box!

152 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page